Голем концерт на Калиопи во Белград!

Loading...

Македонската пејачка Калиопи на 10-ти ноември ќе прави голем концерт во Белград.Имено, нејзината турнеја започна во среда.
-Оваа регионална турнеја одлучив да ја започнам во Босна и тоа не е случајно. Има одлична публика која е мелем за душа.-вели Калиопи.
На 10-ти ноември таа ќе одржи голем концерт пред белградската публика а пота патува за Загреб каде на 20-ти ноември ќе одржува концерт. Имено, нејзината турнеја започна во среда.
-Оваа регионална турнеја одлучив да ја започнам во Босна и тоа не е случајно. Има одлична публик

loading...
Loading...