Голем трејд: Гарнет, Пирс и Тери во Бруклин

НБА лигата ги нуди сите можни варијанти кога станува збор за преселбата и трансферите на играчите, па така силно одекнува информацијата и околу големиот трејд кој е во реализација, а се работи за Гарнет, Пирс и Тери, кои ќе бидат новите кошаркари на Бруклин.
Новиот тренер на овој тим, Џејсон Кид, од следната сезона ќе ја има честа да го има главниот збор кај Кевин Гарнет, Пол Пирс и Џејсон Тери.
Сево ова веќе е договорено по одржаниот драфт во Њу Јорк.
Се чини дека рускиот милијардер Прохород е нестрплив во поглед на донесувањето и освојувањето на титулата за овој тим па не штеди средства за реализација на истиот план.НБА лигата ги нуди сите можни варијанти кога станува збор за преселбата и трансферите на играчите, па така силно одекн

Пронајдете не на следниве мрежи: