Големиот брат и Фарма војуваат за Сораја

Loading...

Плејбој зајачицата Сораја следниот викенд влегува во куќата на Кошутњак. Иако доби покана и од Фарма, таа сепак се одлучи за шоуто кое ја прослави. Освен тоа, на одлуката влијае и висината на хонорарот и имиџот кое шоуто го носи со себе.

Всушност како што пишуваат српските медиуми, борбата за Сораја трае веќе неколку недели. И едните и другите нудат големи хонорари за нејзиното учество. Сепак како што сега изгледаат работите,Сораја ќе ја гледаме во „Големиот брат“ . И додека на имотот во Лисовиќ Секси Сандрра, Екрем , Зорица Марковиќ, Станија, ќе одгледуваат лук и ќе ги молзат кравите, Сораја ќе се дружи со Синди, манекенот Влада Вуксанивиќ, Ава Карабатиќ и други.
Препукувањата на двете водечки реални шоуа трае веќе неколку недели, а конечниот список ќе го знаеме веројатно кога ќе започне шоуто.

Самоувереноста на огранизаторот најдобро ја одразува и пораката на организацијата на „Големиот брат“ дека нема пари за кој нивните учесници би влегле во друго реално шоу.
Исто така додаваат дека оваа година акцентот на „Големиот брат“ е на имиџот и дека ќе има многу ликови кои и порано живееле во куќата на Кошутњак, но тоа не се луѓе кои ги има и на други програми. Плејбој зајачицата Сораја следниот викенд влегува во куќата на Кошутњак. Иако доби покана и од Фарма, таа сепак се одл

loading...