Големо „Car Show“ во Прилеп за празникот „11 Октомври“

Loading...

По 10-ти јубилеен пат во Прилеп за време на националниот празник 11 Октомври, во центарот на градот ќе се одржи „Car Show“ на кое пред публиката ќе бидат изложени над 300 возила од цела Македонија. Организатори се автомобилскиот клуб „Car Show“ од Прилеп и Општина Прилеп.Љубителите на автомобили ќе имаат можност да видат голем број на олд тајмери, спортско-модифицирани автомобили, теренски возила и луксузни возила.
Предвидени е да бидат доделени 15-тина награди, а во секоја категорија ќе има доделување на по 3 пехари за освоено прво, второ и трето место.Љубителите на автомобили ќе имаат можност да видат голем број на олд тајмери, спортско-модифицирани автомобили, теренски возила и луксузн

loading...
Loading...