Google ги прикажа топ 10 торент сајтовите

Loading...

Без оглед што Google прави напори да ги елиминира резултати за торенти и нелегални пиратски содржини на Search страната може да најдете листа за најдобрите сајтови за симнување на содржини доколку ја внесете фразата „Best torrenting sites 2017“.Тука Google намерно или не ќе ви ја прикаже листата на најдобрите на која се најдоа: The Pirate Bay Extratorrent Rarbg Yts.Ag Torrentz2 1337x Torrentproject Eztv.Ag Станува збор за топ 10 листа на веб сајтот TorrentFreak кој е еден од најдобрите за информации од областа на тракинг сервисите.
Сепак, од Google ќе мора да преземат некакви мерки бидејќи издавачките компании сметаат дека на торент сајтовите каде 99% од содржините се пиратски не треба да им се дава бесплатна промоција без оглед колку и корисниците тоа да го пребаруваат на Google Search.
 Тука Google намерно или не ќе ви ја прикаже листата на најдобрите на која се најдоа: The Pirate Bay Extratorrent Ra

loading...