ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО: Овие седум детали ги откриваат неговите ВИСТИНСКИ чувства!

Loading...

Без оглед на тоа дали вие ги знаете знаците на говорот на телото или не, но тие се најдобар начин на комуникација, кога станува збор за љубовта. Ако можете да дознаете што вашиот маж вели со движењата на лицете, рацете и нозете, ќе добиете подобра претстава за тоа дали тој е заинтересиран за вас.
А овие совети ќе ви помогнатво тоа.
За да станете вистински љубовен детектор, овие се оние 7 работи што секој мажги прави доколку му се допаѓате:
1. Неговата насмевка речиси му ги допира очите
Искрена насмевка  се протега речиси до очите, додека лажната насмевка останува само на устата.
2. На која страна му се свртени стапалата?
Доколку е заинтересиран за вас, неговите стапала суптилно ќе бидат насочени кон вас, всушност и не само стапалата, но исто така и колената,рацете, главата.
Неговото тело, на овој начин вели: „Сакам да одам во твој правец“ Ако некој од овие делови на телото му се насочени во спротивна насока од вас, неговото тело вреска – „Морам да  побегнам одовде!“
3. Се обидува да ви се доближи
Ако одлучи да го замени неговиот социјален простор,  со  вашиот личен простор, тој сака да е поблиску до вас многу повеќе од она што правилата на пристојноста диктираат, бидете сигурни дека тука постои нешто. Неговото тело ви дава до знаење дека сака да го сподели со вас неговиот  интимен простор.

 
 
4. Нозете не лажат
Мажите знаат како да ги сокријат своите емоции на нивните лица, но кога нозете се во прашање тие не завладеале сЕ уште со нив. Ако нозете широко отворенисамоуверен е и ја следи територијата. Ако нозете му се прекрсени и горната нога покажува кон вас, тој сака да ви пријде, а ако тие се прекстени во спротивен начин, неговата потсвест сака да му обезбеди повеќе простор.
5. Ги врти градите кон вас
Кога маж ќе се сврти со градите кон вас, тоа значи дека го спуштил гардот. Веќе не си го заштитува торзото или градите и вам сака да ви ја покаже најранливатанегова страна.
6. Тајната е во неговите очи
Секој знае дека е лажговците секогаш се обидуваат да избегнат погледво очи. Ако сакате да дознаете дали вашиот потенцијален дечко изневерува, погледот можеби нема да ви биде доволен да дознаете но неговот трепкање ќе ви биде доволно. Брзината на трепкањата ќе ви открие сè. Просечен маж трепка 6 до 10 пати во секунда, и ако овој број е поголем – постои голема шанса дека ве лаже кога ќе ви рече дека ќе се видите повторно.
7. Ве имитира
Ако прави буквално се исто како што правите вие, тој го имитира вашето однесување, а тоа е сигурен знак дека тој сака да биде со вас. Неговото тело кажува – „Те сакам и ми се допаѓаш.“Ако можете да дознаете што вашиот маж вели со движењата на лицете, рацете и нозете, ќе добиете подобра претстава за тоа дали тој е заинтересиран за

loading...
Loading...