Градоначалникот Јакимовски е во одлична здравствена состојба!

Loading...

Градоначалникот на Општина Карпош и претседател на ГРОМ, Стевчо Јакимовски е во одлична здравствена состојба.Шпекулациите што ги шири порталот Centarnews.net и дел од СДСМ што стои зад него се чиста лага.
Дали СДСМ под ширење лаги и зли намери по интернет медиумите ја подразбира слободата на медиуми?
Поради ваквите лаги и дезинформации кои имаат негативни реперкусии во приватноста, но и во јавниот живот на Карпош, овој портал наскоро ќе се најде на суд, реагираат од оваа општина.Шпекулациите што ги шири порталот Centarnews.net и дел од СДСМ што стои зад него се чиста лага.
Дали СДСМ под ширење лаги и зли намери по и

loading...
Loading...