Градоначалникот Стрезовски заедно со вработените во локалната самоуправа на Општина Ресен денес се во настраданите подрачја од поплавата

Градоначалникот Ѓоко Стрезовски заедно со вработените во локалната самоуправа на Општина Ресен денес се во настраданите подрачја од поплавата, каде што заедно со месното население помагаат во расчистувањето на теренот.Ресенските екипи работат на расчистување на домови кои настрадаа од големите поплави, пред се во расчистување на кал од домовите и оштетена покуќнина.
Ресенските екипи работат на расчистување на домови кои настрадаа од големите поплави, пред се во расчистување на кал од домовите и оштетена покуќни

Пронајдете не на следниве мрежи: