Грандиозниот спортски центар “Јане Сандански” одвнатре

Свечено отворен грандиозниот мултифункционален спортски комплекс.Спортскиот центар „Јане Сандански“, со седиште во општина Аеродром, Скопје, денес и официјално беше отворен со една свечена церемонија.
Како што претходно беше најавено, овој спортски центар ќе има голема сала со капацитет за 6500 гледачи, со 6 ВИП зони. Малата, помошна сала ќе има капацитет за 1000 гледачи. Истите се изградени според ЕХФ и ФИБА стандардите.
За повеќе информации како и за фотогалеријата, одете на sport365.mkСпортскиот центар „Јане Сандански“, со седиште во општина Аеродром, Скопје, денес и официјално беше отворен со една свечена церемонија.

Пронајдете не на следниве мрежи: