Грчки медиуми: Тимот на селекторот Тринкиери се соочи со борбените Македонци

Грчките медиуми не можат да се помират со фактот дека повторно се поразени од македонската кошаркарска репрезентација.Интересни наслови кружат низ медиумите на нашиот јужен сосед, Републик Грција, па вреди да го споделиме насловот кој излезе во грчкиот портал „Стар“.
„Тимот на селекторот Тринкиери се соочи со борбените Македонци“ гласеше насловот на грчки „Стар“.
Има и многу други, за кои дописникот на Нетпрес од Атина пренесе, меѓу нив секако е интересен и насловот во „Елефторотипија“ кој пренесува „Националниот тим оштетен од Антиќ“.Интересни наслови кружат низ медиумите на нашиот јужен сосед, Републик Грција, па вреди да го споделиме насловот кој и

Пронајдете не на следниве мрежи: