Грчкиот судија „ПЕРФЕКТЕН“, Шпанскиот целосно потфрли

Аналитичарите велат дека грчкиот судија Елиас Коромилас работата на мечот меѓу селекциите на Македонија и Литванија си ја заврши перфектно.Професионално и во доменот на неговата обврска, грчкиот судија Елиас Коромилас, сосема фер и коректно си ја заврши својата работа на мечот меѓу нашата селекција и Литванија, па така кошаркарските познавачи велат дека токму тоа е вистинскиот професионален однос кој треба да го применуваат сите судии.
Но, очигледно дека македонската јавност неможе да му прости на шпанскиот судија Хуан Артеага, кој во неколку наврати судеше катастрофално на мечот против Литванците.
Фото: FIBAПрофесионално и во доменот на неговата обврска, грчкиот судија Елиас Коромилас, сосема фер и коректно си ја заврши сво

Пронајдете не на следниве мрежи: