Груевски: Исправете се гордо, главата горе и не заборавајте – Ова е ваша земја!

Loading...

Исправете се гордо. Станете храбро и достоинствено мои браќа и сестри. Исправете се Македонци и граѓани на Македонија. Бидете горди на себе и сопствената држава, им порача на сите граѓани од вечерашниот завршен митинг во Прилеп лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во ИЕ 4 Никола Груевски.-Главата горе. Ова е твоја земја. Ние нема да те изневериме и ќе бидеме рамо до рамо со тебе во сите предизвици. Ти си нашата сила, ние сме твојата. Доаѓаат подобри времиња. Главата горе и не заборавајте – Ова е ваша земја, рече Груевски.-Главата горе. Ова е твоја земја. Ние нема да те изневериме и ќе бидеме рамо до рамо со тебе во сите предизвици. Ти си нашата сила, ние сме твојата

loading...