Груевски во Ватикан со внукот на Мајка Тереза

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е дел од свеченоста во Ватикан каде Мајка тереза пред малку беше прогласена за светица.Тој церемонијата ја проследи до внукот на Мајка Тереза, Гомбар Алојз, со кого заедно седеа за време на сцеченоста во Ватикан.Тој церемонијата ја проследи до внукот на Мајка Тереза, Гомбар Алојз, со кого заедно седеа за време на сцеченоста во Ватикан.

Пронајдете не на следниве мрежи: