Хакнат сајтот на НАСА: Хакерот пронашол ДОКАЗИ ДЕКА ВОНЗЕМЈАНИ ПОСТОЈАТ!

Loading...

Поради љубопитноста и расветлувањето на мистеријата за тоа дали постојат вонземјани, хакерот Гери Мекинон се соочува со казна од 70 години затвор. Притоа, тој го хакнал официјалниот сајт на НАСА и она што го видел се слики од вселенски бродови и вонземјани.
Она во што тој верува е дека тајните кои што ги чува НАСА, треба да и бидат кажани на јавноста. Гери тврди дека поседува 400 потврдни документи за постоењето на НЛО, и дека новата технологија доаѓа апсолутно од друга планета – преземана од НЛО при посетите на земјата.Притоа, тој го хакнал официјалниот сајт на НАСА и она што го видел се слики од вселенски бродови и вонземјани.
Она во што тој верува е

loading...
Loading...