Хаос на улиците, езеро кај Скопјанка

Видео од големото невреме во Скопје…Поплавени и блокирани улици, сообраќаен метеж и потонати автомобили до пола во вода. Инсерти од големата поплава која го зафати главниот град во саботата.Поплавени и блокирани улици, сообраќаен метеж и потонати автомобили до пола во вода. Инсерти од големата поплава која го зафати главниот град во са

Пронајдете не на следниве мрежи: