ХАОС ВО БИТОЛА: Чкембари се судрија со ЕБР !

Неофицијално од наши извори дознаваме дека Чкембарите се судриле со полицајците во Битола.
Повредени се неколку полицајци, а исто така има и повредени помеѓу Чкембарите.
По дербито помеѓу Вардар и Пелистер, Чкембарите направија хаос низ Битола, судирајќи се со ЕБР.
Повеќе информации набргу.Неофицијално од наши извори дознаваме дека Чкембарите се судриле со полицајците во Битола.
Повредени се неколку полицајци, а исто така има

Пронајдете не на следниве мрежи: