Хаос во Црна Гора: Еве каква е состојбата во моментов

Хаос во Црна Гора: Еве каква е состојбата во моментовПо обилните дождови во Петровац, во моментов дождот престана, но гостите откако невремето го парализираше градот почнаа да го напуштаат.
Дождот ги поплави приземјата и подрумите, а по улиците на градот тече река од вода.По обилните дождови во Петровац, во моментов дождот престана, но гостите откако невремето го парализираше градот почнаа да го напуштаат

Пронајдете не на следниве мрежи: