Херој на денот кој има само 2 години: Успеал да и го спаси животот на својата мајка…

Loading...

Откако на неговата мајка куче и одгризало речиси цел прст ова двегодишно момче без размислување повикало помош!До инцидентот дошло кога неговата мајка Лаура го однела на прошетка кучето. Друго куче ги нападнало и обидувајќи се да ги раздели оваа жена за малку ќе останела без прст.
„Ги молев ќерките да повикаат итна помош но тие имаат само 4 години и се плашеа да го допрат телефонот кој беше прекриен со мојата крв“ раскажува мајката.
Од јакото крварење веќе почнало да и се мати, знаела дека ќе се онесвести. Но, тогаш и помогнал 2 годишниот син. 

 
„Дојде од кујната и ми донесе крпа да го преврзам прстот. Потоа успеа да ја повика мојата пријателка преку Face Time“ додава.
Малиот Бентли е познат по тоа што сака да си игра со оваа апликација. Па често пријателите знаат да го игнорираат повикот кога тој им ѕвони.
Но, овој пат за среќа мојата пријателка одговори на повикот.
Успеала да види дека ни е потребна помош па веднаш повикала итна помош.
Погледнете го видеото!
 
До инцидентот дошло кога неговата мајка Лаура го однела на прошетка кучето. Друго куче ги нападнало и обидувајќи се да ги раздели оваа жена за малк

loading...
Loading...