Херој: Руски спасувач скокнал од мост за да ги спаси своите српски колеги и две жени!

Во најзагрозеното место во Србија се случи несекојдневен и херојски потег.Еден руски спасувач е херој на вчерашниот ден. Имено, кога видел дека чамецот за спасување во кој се наоѓале две Обреновчанки и двајца српски спасувачи се превртел во водата и струјата почнала да ги носи, скокнал од мостот, допливал до нив и ги спасил.
„Се` и сешто се случува тука. Ситуацијата е таква што има убави и грди приказни. Едната од нив е дека еден руски спасувач, би рекол, со лудачка храброст скокна и спаси двајца српски спасувачи и две жени, кои беа однесени од струјата и сите сме му благодарни за тоа“, изјави Александар Вучиќ.Еден руски спасувач е херој на вчерашниот ден. Имено, кога видел дека чамецот за спасување во кој се наоѓале две Обреновчанки и двајца српски спасу

Пронајдете не на следниве мрежи: