ХИТ ФОТОГРАФИИ: Дали ова е доказ дека вонземјаните ги замисливме според нашиот лик?

Loading...

Фотографот Анелија Лоубсер на оригинален начин покажа што се` може да направи човековото лице.
Таа направила сет интересни портрети, а она

loading...
Loading...