ХИТ НА ФЕЈСБУК: Што прави една стриптизета на шипка кога и е досадно?!

Loading...

Погледнете го видеото кое за многу кратко време стана вистински хит на Фејсбук.Имено, ова видео прикажува неворојат танц на една стриптизерка околу шипка.
Видеото на Фејсбук го закачи DJ Kurvy, а после го шерувале дури 85.000 личности.
Погледнете го видеото на следната страна:

 

Post by Dj Kurvy.
.Имено, ова видео прикажува неворојат танц на една стриптизерка околу шипка.
Видеото на Фејсбук го закачи DJ Kurvy, а после го шерувале дур

loading...
Loading...