Хит на годината: Босанците направија реклама за шпагата на Ван Дам и ги поместија границите!

Loading...

Босанците направија реклама за шпагата на Ван Дам и ги поместија границите!Ова се момци од Босна кои направија легендарно видео.
Имено, тие на креативен начин ја претставија шпагата на Ван Дам 🙂
Задолжително погледнете…

 
Ова се момци од Босна кои направија легендарно видео.
Имено, тие на креативен начин ја претставија шпагата на Ван Дам 🙂
Задолжител

loading...
Loading...