ХИТ ВИДЕО: Од празниците св. Трифун или св. Валентин, кој го славите?

Од празниците св. Трифун или св. Валентин, кој го славите?Со оглед на тоа дека утре е денот на виното и љубовта за вас го издвоивме ова видео. 
На прашањето: „Од празниците св. Трифун или св. Валентин, кој го славите“, погледнете каков одговор даде ова момче…Ќе ве насмее!Со оглед на тоа дека утре е денот на виното и љубовта за вас го издвоивме ова видео. 
На прашањето: „Од празниците св. Трифун ил

Пронајдете не на следниве мрежи: