Хорор: Девојка силувана во на гробишта!

Дваесет и седум годишната А. А. Пријавила во Министерството за внатрешни работи на Среднобоснаскиот кантон дека била силувана близу гробиштата во општина Витез.Полицијата пристигнала на местото на злосторот откако колешката на жртвата пријавила дека на нејзината колешка има проблеми со некој непознат млад човек.
Полицијата го пронашла автомобилот Пасат во кој се наоѓале претходно споменатата А. А. и 33 годишниот М. С. кој веднаш избегал од местото на настанот.
После ова А. А. го пријавила М.С.Полицијата пристигнала на местото на злосторот откако колешката на жртвата пријавила дека на нејзината колешка има проблеми со некој непознат млад

Пронајдете не на следниве мрежи: