Хорор: Им дал стан а тие го оставиле да изгледне и ослабе до коска во домот за стари лица!

Loading...

Исповед на човек заробен во старски дом сред Белград.,Ве молам спасете ме, јас сум во логор, ова не е старски дом ова е Аушвиц. Гладен сум со години, не се сеќавам каков е вкусот на млеко, месе, јадам само качамак и попара. Што е најлошо, тоа не е попара, туку леб во вода, а сирење и јогурт ми се мисловни именки,, вели сликарот Драган Момчиловиќ кој има 61 година, јави српски Курир.
Тој живее во дом кој работи на црно, што потврдиле и сопствениците.
Неговите роднини уште пред повеќе години потпишале договор за издржување на Драган со газдите на домот и тогаш било договорено Драган да биде негуван, да му биде укажувана лекарска помош, а за возврат да го наследат неговиот стан кој се наоѓа во центарот на Белград.
Но како што кажува сликарот, ниту неговите роднини не му помагаат.
Драган е ослабен на само триесетина килограми, а со него се однесувале како да сакаат да го убијат.
Извор: mkd-news.com,Ве молам спасете ме, јас сум во логор, ова не е старски дом ова е Аушвиц. Гладен сум со години, не се сеќавам каков е вкусот на млеко, месе,

loading...
Loading...