ХОРОР: Родителите се обиделе да ја запалат ќерката, за среќа запалката не запалила!

Loading...

Тропала по вратата и викала „Спасете ме, спасете ме!“. Инциденотот се случил во Загреб.Здравко(47) и Иванка(41) сакале со бензин да ја запалат во дворот својата ќерка, а наводно полеале уште двајца. Полицијата ги привела родителите.
Девојчето тропало по вратата и викало: Спасете ме! Го видов нејзиниот татко со бензин во раце и нејзината мајка која викала дека ќе ја запали.- изјавила една од сосетките.
Несреќната девојка успеала да го избегне тоа. Со бензин ги полеале и синот на сопственикот на куќата и неговиот роднина. На крај никој не  повреден.
Девојката не сакала да разговара за инцидентот.Здравко(47) и Иванка(41) сакале со бензин да ја запалат во дворот својата ќерка, а наводно полеале уште двајца. Полицијата ги привела родителите.

loading...
Loading...