Храброст или лудост: Девојка се омажила за мртов маж!

Loading...

Храброст или лудост?! Србија се потресе од веста за девојка на возраст од 21 година која се омажила за мртов маж. Сања Секе од Србија е девојката која ја потресе српската јавност со веста дека се омажила со мртов маж. 
Таа се одлучила на крајно необичен чин на љубов и направила свадба во чест на својето починато момче, Игор. 
На свадбата таа била во бел фустан, а Игор кој починал и бил погребан во 2011-та година, на свадбата бил всушност кукла, која Сања ја облекла со негово одело. 
Како што објаснува Сања за овој морбиден чин, свадбата е доказ за големата емоција наречена љубов која таа се уште ја чувствува за нејзиното покојно момче и едноставно сака да биде засекогаш со него. Овој чин само го потврдува тоа, вели Сања. Сања Секе од Србија е девојката која ја потресе српската јавност со веста дека се омажила со мртов маж. 
Таа се одлучила на крајно нео

loading...
Loading...