Храватите за Стоилов: „Еден од најбрзите дебели луѓе на светот“

Хрватите се пошегуваа на сметка на македонската репрезентација на социјалните мрежи.Овој пат на мета се најдоа Стојанче Стоилов и  Гоце Георгиевски.
Хрватскиот коментатор на телевизија РТЛ  за време на натпреварот Македонија- Норвешка за Стиолов искометирал дека е еден од најбрзите дебели луѓе во светот.

Додека пак за Георгиевски, ирски новинарна Твитер напиша:
„Ирско дерби. Келтски  гени течат низ О`Георгиевски и О`Саливен“
Овој пат на мета се најдоа Стојанче Стоилов и  Гоце Георгиевски.
Хрватскиот коментатор на телевизија РТЛ  за време на натпреварот

Пронајдете не на следниве мрежи: