Хрватски фудбалер воодушеви на Х фактор

Популарен хрватски фудбалер настапи на Х фактор и ги воодушеви членовите на жирито и гледачите.Стипе Гласовиќ, поранешен хрватски професионален фудбалер, заплови во музичките води.
Жири комисијата беше видно изненадена кога го виде на сцената, а изненадувањето беше уште поголемо откако тој почна да пее.
Погледнете го настапот на Стипе.Стипе Гласовиќ, поранешен хрватски професионален фудбалер, заплови во музичките води.
Жири комисијата беше видно изненадена кога го виде на

Пронајдете не на следниве мрежи: