Хуманитарна осмомартовска продажна изложба во општина Аеродром

Loading...

Хуманитарна осмомартовска продажна изложба во општина Аеродром Во просториите на Општина Аеродром, од денеска, 4.3.2016 година, е поставена продажна изложба на рачни изработки од претставници на здружението на граѓани „Солем“.
На изложбата можат да се видат рачни изработки, односно најразлични украси и други рачно изработени предмети од страна на членовите на Здружението, а поставена е и кутија за донации за хуманите граѓани, кои имаат желба да им дадат поддршка на лицата со интелектуална попреченост.
Целта на оваа изложба, покрај собирање финансиски средства, е дружење и социјализација на лицата со посебни потреби.Во просториите на Општина Аеродром, од денеска, 4.3.2016 година, е поставена продажна изложба на рачни изработки од претставници на здруж

loading...
Loading...