И ДА НЕ СТЕ ГЛАДНИ, НЕГО БИ ГО ГРИЦНАЛЕ! Поради него секоја жена би ја прекршила диетата!

Loading...

Дека готвачите можат да бидат и те како згодни, потврдува Франко Норгијег од Перу, за кој лудуваат жените во светот.доколку не сте гладни, веруваме дека него радо би го грицнале.Овој убавец, не се ни надевал дека ќе стане готвач. Во 2007 се преселил во Њу Јорк за да стане актер, но се занимавал со манекенство.
Слободното време го користел на готвење, кое го одвело меѓу славните готвачи.
Тој има голем број на обожавателки, а на Инстаграм има преку 115.000 следачи.
Одамна ја зел титулата за најзгоден готвач, а нема сомнеж дека многу девојки би поскале тој нешто да им зготви. Моментално сака да отвори свој ресторан за здрава храна.
Погледнете фотографии од него на следната страна. Нема да останете рамнодушни!

Овој убавец, не се ни надевал дека ќе стане готвач. Во 2007 се преселил во Њу Јорк за да стане актер, но се занимавал со манекенство.
Слобо

loading...