И лекарите во шок: Никој не знае зошто ова бебе не отвара уста!

Loading...

Вајат Скот дете кое има 9 месеци не ја отвара својата уста. Детето е родено со ретка болест конгенитален тризмус, односно грчење на долната и горната вилица. -Можно е да станува збор за проблеми со мускулите- велат лекарите. 
Тој сега има проблеми со хранењето и со дишењето.
Имено, потребно е да се направи биопсија на мускулите а тоа за сега не е можно! Очајните родите повеле иницајтива и на Фејсбук.
Погледнете го видеото!

 
-Можно е да станува збор за проблеми со мускулите- велат лекарите. 
Тој сега има проблеми со хранењето и со дишењето.
Имено, п

loading...
Loading...