И НА ЗАБАРОТ МУ СЕ ЗГРОЗИ: Ова видео е само за храбри

Ова видео е само за храбри…Чистењето на камен и наслагите кои се создале помеѓу забите на овој пациент од Јапонија бил повеќе од шокантен за стоматологот.
На снимката која се појави на Интернет се гледа интервенцијата која била ужасна задача за стоматологот, бидејќи пациентот не бил за забар повеќе од 10 години.
Погледнете за што станува збор.

Чистењето на камен и наслагите кои се создале помеѓу забите на овој пациент од Јапонија бил повеќе од шокантен за стоматологот.
На снимката

Пронајдете не на следниве мрежи: