И ова е Зоран Заев!

Loading...

Весникот Дневник објави детален приказ на тендерите и договорите на кланот Заеви со наслов „И ова е Зоран Заев“. Погледнете и фотографиите во продолжение 

Погледнете и фотографиите во продолжение 

loading...
Loading...