И пријде на дупката во тревникот и ја насочи камерата кон неа: Тоа што излезе од таму НИКОЈ НЕ ГО ОЧЕКУВАШЕ!

Камерманот здогледал една дупка во својот двор и одлучил да погледне за што се работи. Додека оди накај неа во позадината се слушаат децата и ветерот кој удира во микрофонот.Сепак, необична дупка на прекрасен тревник е нешто што сите не интересира…
Кога и пришол поблиску, забележал дека во неа нешто се наоѓа, како да се крие длабоко под земјата.
Се фокусирал на неа и ја зумирал својата камера кон дупката, а погледнете што излегло од неа…

 
Сепак, необична дупка на прекрасен тревник е нешто што сите не интересира…
Кога и пришол поблиску, забележал дека во неа нешто се наоѓа,

Пронајдете не на следниве мрежи: