И рекле дека е дебела и дека нема да успее, но тоа што го направи на сцената сите ги остави БЕЗ ТЕКСТ!

Кога една дебела девојка излегла на бината на популарното шоу „Brasil’s Got Talent“ сите гледачи во дворот па дури и жирито биле подготвени да ја одбијат бидејќи мислеле дека е предебела и дека нема да успее.Сите се прашувале – „Како таа може да биде талентирана танчерка?“
По неколку секунди, на сите им стана јасно дека оваа девојка е талентирана и бестрашна со потези како вистинска професионалка.
Погледнете го видеото…

 
Talenat – buca plese hip hop by ludodobolaСите се прашувале – „Како таа може да биде талентирана танчерка?“
По неколку секунди, на сите им стана јасно дека оваа де

Пронајдете не на следниве мрежи: