Ѝ СЕ ПОТСМЕВАШЕ на најсилната жена на светот, а потоа му се случи нешто што ќе го памети цел живот

Новинарот Арон Тру се сомневал во тоа дека Ронда може да се бори со некој од посилниот пол, а таа на негова кожа му покажа што умее. После уште една неверојатна брза победа на Ронда Роузи во УФЦ, во кој има скор од 11 победи без порази, почнаа расправи на тема дали најсилната жена на светот би можела да се бори со маж.
Новинарот Арон Тру се сомневал во тоа дека Ронда може да се бори со некој од посилниот пол, а таа на негова кожа му покажа што умее. 
Погледнете на следната страна:

После уште една неверојатна брза победа на Ронда Роузи во УФЦ, во кој има скор од 11 победи без порази, почнаа расправи на тема дали најсилната жен

Пронајдете не на следниве мрежи: