И вам ќе ви биде незгодно: Ова е најлошиот дрес што некогаш е сошиен

Loading...

Некои медиуми го нарекоа „најлош дрес во историјата“ други пак велат дека е до светлото. Проценката ја оставаме на вас.На фотографијата е тимот на Колумбија во бициклизам, на почетокот на трката Џиро Тоскана.
Дресовите се заедничко дело на универзитетот во Богота, министерството за спорт и канцеларијата на градоначалникот на метрополата на Колумбија.
На фотографијата е тимот на Колумбија во бициклизам, на почетокот на трката Џиро Тоскана.
Дресовите се заедничко дело на универзитетот во Б

loading...