Иако ги следевме упатствата, го имавме најлошиот секс во нашиот живот!

Loading...

„Хенк и јас цело време се придржувавме на правила, ги следевме инструкциите“, кажува Кендра Вилниксон. Во втората бременост има тешко гадење и е многу уморна. Често добива желба за јадење на одредени сирења. Поранешната Плејбој зајачица не и било едноставно да остане по втор пат бремена. Кенда Вилкинсон (28) ни откри дека таа и нејзиниот сопруг Хенк Баскет (31) користеле инструкции за правење бебе.
„Цело време бевме внимателни и ги следевме инструкциите, каде мојот задник се наоѓа точно врз перницата, а Хенк во позицијата која беше нацртана…тоа дефинитивно беше најлошиот секс кој сум го имала во животот“, изјавила таа.
Кажува како се надевала после ужасниот секс, барем бременоста ќе и биде полесна, но и тоа не изгло така. „Цело време имам гадење и повраќање, поминувам повеќе време во бањата отколку на друго место. Секогаш навечер добивам напади на глад и тоа за посебна врста на сирење, па го замолувам Хенк за тоа“, додала Кендра.
Исто така изјавила дека не сака да остане повторно трудна. Во првата бременост се здебелила 30 килограми и имала проблем со тироидната жлезда, тоа го дознала откако го родила после девет месеци, синот  Хенк кој сега има три години. Сигурна е дека не сака повеќе да има деца и планира после раѓањето да ги отстрани јајниците.Во втората бременост има тешко гадење и е многу уморна. Често добива желба за јадење на одредени сирења. Поранешната Плејбој зајачица не и било едн

loading...
Loading...