Иако и се закануваа со смрт поради тверкувањето со градите, таа подготви изненадување за Божиќ

Американскиот модел и поранешна стриптизета Сара Икс, која пред неколку месеци со градите тверкуваше на композиција на Моцарт, сега подготвила ново изненадување, овој пат тверкува на божиќна песна.Нејзиното претходно видео било прегледано 26 милиони пати. По видеото уследија и смртни закани за многу луѓе она што Сара го прави е премногу.
„Луѓето кои за мене говорат негативни работи бидејќи очигледно не сфаќаат дека само сакав да се забавувам и да ги насмеам другите. Тие развиваат разни теории на завера, зборуваат дека видеото е лажно и слично“, рекла тогаш Сара.
И покрај смртните закани не се откажала од тверкувањето, со песната „Jingle Bell“ ни покажува што се може со градите.
А коментарите се различни, многумина се чудат на нејзината популарност, некои велат дека е неверојано она што таа го прави со градите, но има и такви на кои им пречат нејзините тетоважи.Нејзиното претходно видео било прегледано 26 милиони пати. По видеото уследија и смртни закани за многу луѓе она што Сара го прави е премногу.

Пронајдете не на следниве мрежи: