Игра наменета за паметни телефони – Despicable Me: Minion Rush

Loading...

Лојалните и жолти миниони на Гру, кои постојано брборат се спремни за нивната најтешка задача во играта наменета за паметните телефони – Despicable Me: Minion Rush.Лојалните и жолти миниони на Гру, кои постојано брборат се спремни за нивната најтешка задача во играта наменета за паметните телефони – Despicable Me: Minion Rush.
Играте како минион и се натпреварувате со други играчи, со цел да го имресионирате Вашиот господар, (поранешниот) супер-негативец Гру! Скокајте, летајте, избегнувајте објекти, собирајте банани, бидете палави и поразувајте ги негативците за да ја заработите титулата Минион на Годината! 
Минионот со кој играте трча низ две различни локации кои се полни со изненадувања, тајни и пречки: лабораторијата на Гру, населбата во која живеат и најново што излезе со Despicable Me 2: Пештерата на Ел Мачо.
Повеќе за играта прочитајте на GSM.mk
 Лојалните и жолти миниони на Гру, кои постојано брборат се спремни за нивната најтешка задача во играта наменета за паметните телефони – Despicable

loading...
Loading...