Илиевски: Организацијата на Суперкупот на Европа е признание кое не може секому да му припадне

Не се случува ништо трагично, трауматично во ФФМ кај нас внатре. На крајот на краиштата, добивањето на организацијата на Суперкупот на Европа е признание кое не може секој да го добие, смета долгогодишниот спортски новинар и актуелен уредник на спортската редакција на ТВ НОВА, Бранко Илиевски.-Работата на администрацијата во федерацијата и резултатите на А националниот тим се сосема две различни рботи. На крајот на краиштата, и работата со репрезентацијата е процес, тука се сложивме сите, треба години, години, почнувајќи од У-15 додека се стигне до А селекција ако овие дечиња и овие генерации У-16, У-17 и овие У-21 на кои сега сите се радуваме, од сега за 5 години ние можеме да имаме добри резултати, вели Илиевски.-Работата на администрацијата во федерацијата и резултатите на А националниот тим се сосема две различни рботи. На крајот на краиштата, и работата

Пронајдете не на следниве мрежи: