Им ги заврза очите и реши да се шегува со нив- погледнете ги реакциите откако ќе дознаат што допирале…

Едно момче реши да се пошегува со случајните минувачи…Им ги заврза очите и им даде да допираат различни предмети меѓу кои и „тестиси“. Во многуте предмети кои им даваше да ги допираат имаше еден кој беше исклучително интересен. 
Во прашање се гумени тестиси, а што мислите како изгледаа реакциите на луѓето?
Погледнете на видеото!

 
Во многуте предмети кои им даваше да ги допираат имаше еден кој беше исклучително интересен. 
Во прашање се гумени тестиси, а што мисл

Пронајдете не на следниве мрежи: