Им верувате на своите пријатели на Фејсбук? Ќе се предомислите после ова!

Loading...

Општо е познат законот на современиот живот кој е диктиран со имиџот на социјалните мрежи. Токму овој феномен го искористила една млада уметничка.Зила ван дер Борн е студент по графички дизајн од Холандија, која за школска задача се одлучила да си поигра со умовите на најблиските, но и со останатите пријатели на Фејсбук.
Имено, со помош на своите вештини, таа во фотошоп лажирала цел одмор кој го споделила со пријателите на Фејсбук.
Го започнуваме нејзиното „патување“…
Кој би рекол дека оваа слика…

Е всушност оваа…

Дали Зила стапнала на оваа плажа?

Изгледа не!

И додека сите мислеле дека таа лудо се забавува…

Зила вредно работела на проектот на својот компјутер!

Погледнете како нејзините пријатели реагирале на лагата:
Зила ван дер Борн е студент по графички дизајн од Холандија, која за школска задача се одлучила да си поигра со умовите на најблиските, но и со ост

loading...
Loading...