Има 25 години, а нема да верувате со колку мажи спиела!

Loading...

Таа има само 25 години, а првото сексуално искуство го имала на 16 години и од тогаш до денес таа има спиено со повеќе од 5.000 мажи. Британката Ники Ли за само 9 години имала сексуални односи со 5000 мажи.
Ники никогаш не спиела со ист партнер, а воедно ја користела секоја прилика за наоѓање нов партнер.
До својата 18-та година Ники легнала со 800 лица, додека на 21-ви роденден таа спиела со партнер број 2280.
Просечно Ники спиела со тројца различни мажи во период од 48 часа.
Докторите објаснуваат дека Ники Ли сексуалниот чин го доживува како дрога, и дека без него не може.Британката Ники Ли за само 9 години имала сексуални односи со 5000 мажи.
Ники никогаш не спиела со ист партнер, а воедно ја користела

loading...
Loading...