ИМАА БАГАЖНИК ПОЛН СО „КОКА“: Се појавија полицајците и се случи нешто кое никој не го очекуваше…

Поради вакви шеги се може да се случи…Па дури и да се обидат да те уапсат…
Погледнете што направија овие луди дечки…
 Па дури и да се обидат да те уапсат…
Погледнете што направија овие луди дечки…
 

Пронајдете не на следниве мрежи: