Имајте ВИТКИ НОЗЕ за само 10 минути!

Нозете се еден од најважните атрибути кај женското тело, а и не е така тешко и невозможно да имате витки и цврсти нозе.Всушност, за вистинските вежби потребни ви се само 10 минути, 3 пати во неделата!
Летото наближва, затоа ве советуваме овој пат да почнете на време. Облечете ги омилените пантолончиња и пуштете play. Ова видео ги содржи најважните вежби кои ќе ви помогнат да ги извајате нозете за кратко време. Како да го затегнете задникот, погледнете тука…Всушност, за вистинските вежби потребни ви се само 10 минути, 3 пати во неделата!
Летото наближва, затоа ве советуваме овој пат да почнете

Пронајдете не на следниве мрежи: