Имал ерекција осум месеци без престан!

Loading...

Еден камионџија тврди дека осум месеци имал непрекината ерекција. Пред неколку дена тој ја раскажал својата приказна пред суд и објаснил зошто  не бил социјално активен и зошто носел широки панталони и долги маици, а сето тоа било со цел да ја сокрие својата состојба.
Даниел Мегар (44) од Њујорк, сведочел во склоп на својата тужба против урологот Томас Десперит, тврдејќи дека до сето тоа го довел лошиот зафат кој тој го извел на неговиот пенис.
Адвокатот на докторот тврдел дека во медицинската пракса секогаш нешто може да појде на лошо,  а исто така урологот го предупредил пациентот дека после четири месеци протезата која била вградена мора да биде отстранета.
Пациентот замената на протезата ја направил кај друг доктор.
Сега пациентот бара оштета од докторот.Еден камионџија тврди дека осум месеци имал непрекината ерекција. Пред неколку дена тој ја раскажал својата приказна п

loading...
Loading...