Индира со момчето се потела по хотелските соби, додека неговата жена се борела за живот!

Loading...

Веднаш штом во јавноста се појавија ексклузивни папарацо фотографии од Индира Радиќ и нејзиното ново момче Горан, се дозна и главната причина поради која пејачката го криела од сите.Имено, нејзината нова љубов се вика Горан Куртума и веќе цели девет години е во брак со Весна (35), со која има и две деца, ќерка и син.
„Пред три години ми открија тумор на матката и имав две тешки операции. Додека се борев за својот живот, мојот сопруг и Индира се потеа по хотелите во Америка, а имам и докази за тоа – сите сметки. Јас работам во банка, завршив економски факултет и ништо не зборувам без врска. Тој често од Индира доаѓаше изгребан и испокасан, признавајќи дека таа му го направила тоа. Ако јас како негова сопруга не си дозволив така да се однесувам кон него, не разбирам како една љубовница може да го прави тоа за време на сексуалниот чин“, рече Весна Куртума.Имено, нејзината нова љубов се вика Горан Куртума и веќе цели девет години е во брак со Весна (35), со која има и две деца, ќерка и син.
&b

loading...
Loading...