Индиски парови се обиделе да ги пробаат секс позите од Камасутра. Се случи нешто урнебесно!

Loading...

Нема кој не слушнал за чуената Камасутра – древниот љубовен водич до сексуална нирвана. Но, дали е тоа навистина така?Неколку индиски парови решиле и да ги пробаат овие пози, секако додека биле облечени, а исходот билсмешен.
Се сретнале со потешкотии при отворањето на книгата, а на самиот почеток ги утврдиле и основните правила – дека мора да одржуваат контакт со очите, да не брзаат и да не се плашат да бидат и малку погруби.
Погледнете го видеото и дознајте дали е вашето тело доволно флексибилно за вакви пози и акробации:
Неколку индиски парови решиле и да ги пробаат овие пози, секако додека биле облечени, а исходот билсмешен.
Се сретнале со потешкотии при от

loading...
Loading...